Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες
Η παρακάτω δράση της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ έγραψε νομική ιστορία, την πρώτη του είδους της σε παγκόσμιο επίπεδο. Περάσαμε το μήνυμα ότι θα κάνουμε τα πάντα για την έννομη τάξη και ότι ουδείς θα μείνει στο απυρόβλητο, ειδικά οι <<ΑΡΙΣΤΟΙ>> των αρίστων.
Στις 7/11/2023 συζητήθηκε/εκδικάστηκε η πολυαναμενόμενη ΠΡΩΤΗ ιστορική δίκη σε παγκόσμιο επίπεδο κατά των δικαστών του ΣτΕ για τις πρόσφατες κατάπτυστες και επαίσχυντες <<συνταγματικά ανεκτές>> αποφάσεις τους, 1400/2022 & 1684/2022, με τις οποίες συντελούν σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και καταπατούν βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα μας. Το αποτέλεσμα της δίκης θα ανακοινωθεί όταν θα καθαρογραφεί η απόφαση.

Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ αποφάσισε να ξαναδικάσει τους δικαστές του ΣτΕ για δεύτερη φορά, με αφορμή την πρόσφατη κατάπτυστη απόφαση των <<ΑΡΙΣΤΩΝ>> την ΣτΕ Ολ. 1762-4/2023 η οποία αναφέρει ότι:
Συνταγματικότητα διατάξεων με τις οποίες θεσπίστηκε υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού για τα πρόσωπα άνω των 60 ετών και προβλέφθηκε ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς την υποχρέωση αυτή επιβάλλεται πρόστιμο 100€ μηνιαίως.

Με λίγα λόγια με τις πράξεις τους και παραλείψεις τους οι <<ΑΡΙΣΤΟΙ>> δικαστές του ΣτΕ, χωρίς στοιχεία, με δόλο, νομιμοποιούν το έγκλημα κατά των άνω των 60 με την επιβολή προστίμου 100€ και θέτουν νομική ταφόπλακα σε όσους έχουν προσφύγει πρόσφατα στα διοικητικά δικαστήρια να βρουν τα δίκια τους και να αποζημιωθούν.

Όμως το μέγιστο έγκλημα που συντελούν οι <<ΑΡΙΣΤΟΙ>> δικαστές του ΣτΕ και αφορά όλους μας, είναι ότι θέτουν οι <<ΑΡΙΣΤΟΙ>> τις βάσεις της απόλυτης ΑΝΟΜΙΑΣ και με το σκεπτικό των αποφάσεων τους (συνταγματικά ανεκτές), μπορούν στο μέλλον όλα τα εγκλήματα να τα χαρακτηρίζουν συνταγματικά ανεκτά, όπως ΤΕΜΠΗ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΡΕΥΣΤΩΝ κλπ.

Όπως καταλαβαίνετε επιβάλλεται με την σειρά μας να τους δικάσουμε και να καταφύγουμε στα ευρωπαικά δικαστήρια αν χρειαστεί.
Για την ιστορία η ΙΣΟΝΟΜΙΑ κατάφερε με την οργανωμενη δράση της και την βοήθεια χιλιάδων ανθρώπων αρχές του 2022 να σταματήσει το απεχθές πρόστιμο και να δοθεί αναστολή προστίμου. Επίσης με άλλη δράση της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ κατατέθηκαν ομαδικές αγωγές αποζημίωσης για το έγκλημα, αλλά οι <<ΑΡΙΣΤΟΙ>> δικαστές του ΣτΕ επιμένουν στην νομιμοποίηση της απάτης και του εγκλήματος. Για τους λόγους αυτούς:

Καλούμε όλους τους πολίτες που δέχθηκαν το κατάπτυστο πρόστιμο και μη, να συμμετάσχουν στην παρούσα δράση, ασχέτως αν πλήρωσαν το πρόστιμο ή όχι.
Καλούμε όλους τους πολίτες να επικοινωνήσουν/ενημερώσουν άπαντες την παρούσα δράση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ (ΑΝΩ ΤΩΝ 60)
1.  Προμηθευόμαστε τις ενημερώσεις προστίμων από ΑΑΔΕ (εκκρεμείς ή μη). Ακολουθείστε τις απλές οδηγίες ΕΔΩ
2.  Συμπληρώνουμε ηλεκτρονική φόρμα ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΔΩ
3.  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εξουσιοδοτήσουν την νομική ομάδα πριν την εκδίκαση με ειδικό πληρεξούσιο από συμβολαιογράφο και το κόστος κυμαίνεται από 10-50 ευρώ έκαστος και θα ενημερώσουμε την δράση αυτή πολύ σύντομα με το κείμενο του πληρεξουσίου και τις λεπτομέρειες

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ
1.  Συμπληρώνουμε ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ
2.  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εξουσιοδοτήσουν την νομική ομάδα πριν την εκδίκαση με ειδικό πληρεξούσιο από συμβολαιογράφο και το κόστος κυμαίνεται από 10-50 ευρώ έκαστος και θα ενημερώσουμε την δράση αυτή πολύ σύντομα με το κείμενο του πληρεξουσίου και τις λεπτομέρειες

ΝΟΜΙΚΟ
Θα γίνει μόνο ΜΙΑ ομαδική κατάθεση κατά των <<ΑΡΙΣΤΩΝ>> καθώς ο νόμος δίνει μόνο 6 μήνες περιθώριο να ασκηθεί αγωγή κακοδικίας από την ημέρα της επίσημης καθαρογραφής της απόφασης.
Η ομαδική Ειδική αγωγή κακοδικίας θα περιλαμβάνει αίτηση αποζημίωσης για τους συμμετέχοντες 50.000 ευρώ έκαστος από τους <<ΑΡΙΣΤΟΥΣ>> δικαστές του ΣτΕ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
Το κόστος συμμετοχής είναι 100 ευρώ έκαστος το οποίο μπορεί να πληρωθεί εξ ολοκλήρου ή τμηματικά ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα και περιλαμβάνει:
Την συγγραφή δικογράφου ειδικής αγωγής, κατάθεση και συζήτηση (εκδίκαση) στο ειδικό δικαστήριο ΣτΕ
24 επιδόσεις με δικαστικό επιμελητή στους <<ΑΡΙΣΤΟΥΣ>> δικαστές του ΣτΕ
Έξοδα μετακίνησης, διαμονής νομικής ομάδας από Βόρεια Ελλάδα την ημέρα της συζήτησης (εκδίκαση)
Υπομνήματα, προτάσεις, διορθώσεις και ότι άλλο χρειαστεί από νομικής πλευράς μέχρι και την συζήτηση (εκδίκαση)
Λειτουργικά έξοδα ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
Σύμφωνα με τις εμπειρίες μας από την πρώτη αγωγή κακοδικίας η εκδίκαση θα γίνει μέσα σε 7 μήνες από την ημέρα κατάθεσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Οι συμμετέχοντες έχουν στην διάθεση τους το προσχέδιο της ειδικής αγωγής αλλά όχι την τελική και επίσημη κατάθεση για τους ευνόητους λόγους. Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις απαντήσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ για το θέμα ειδικά την ερώτηση/απάντηση 23 ΕΔΩ

Οι δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ έχουν μοναδικό στόχο και σκοπό την ΕΝΝΟΜΗ τάξη για τους εαυτούς μας και την πατρίδα μας.
Τα συλλογικά ένδικα μέσα και η οργανωνένη ανυπακοή είναι τα όπλα μας και τα εργαλεία μας ωστε να σταματήσουμε το διαρκές έγκλημα και τους εκτελεστές μας όπως οι <<ΑΡΙΣΤΟΙ>> δικαστές του ΣτΕ.
Έχουμε περάσει στην επίθεση και θα συνεχίσουμε μέχρι τελικής δικαίωσης και αποκατάστασης της ΕΝΝΟΜΗΣ τάξης.
Φυσικά το μυστικό όπλο μας είναι η αθρόα συμμετοχή του κόσμου στις δράσεις μας, όπως έγινε στην ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ και άλλες χώρες του κόσμου σε ανάλογες περιπτώσεις.

Τελευταία λίστα δράσεων ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ
https://drive.google.com/file/d/1j7EKk3UwO1IHgQCZ5Yu1jcMvm5Me3rM5/view

Τα τελευταία άρθρα της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ προς ενημέρωση σας
BLOG – ΙΣΟΝΟΜΙΑ (amkeisonomia.com)

Τα τελευταία βίντεο της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ
https://www.youtube.com/@peko_isonomia/videos και https://www.youtube.com/@peko_isonomia/streams

Επικοινωνία με ΙΣΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ (amkeisonomia.com)

Με εκτίμηση

ΙΣΟΝΟΜΙΑ