Απόσπασμα τοποθέτησης του Κωνσταντίνου Γρίβα, καθηγητή γεωστρατηγικής στην στρατιωτική σχολή ευελπίδων, στο STARFORUM2024 στις 1/4/2024 σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα και την εισβολή λαθρομεταναστών/λαθροεισβολέων στην Ελλάδα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει, είναι επικίνδυνη για την εθνική μας ακεραιότητα και πρέπει να δράσουμε, είναι μονόδρομος η αντίσταση μας.
Ως ΙΣΟΝΟΜΙΑ, προτείνουμε δράσεις ουσίας ΕΧΘΕΣ να αποφύγουμε τα χειρότερα….

Ερώτηση κυρίας Όλγας Λαθύρη: Η πολιτική πρόβλεψη, κύριε καθηγητά, με βάση τα δεδομένα της δημογραφικής αδυναμίας της χώρας μας, είναι τρομακτική, απειλείται, πιστεύετε η εθνική μας υπόσταση;

Κοιτάξτε, όπως είπε και ο κύριος Στυλιανίδης, να ξεκινήσουμε από την μεγάλη εικόνα και όπως είπε και ο Τάσος πριν κάποια πολύ σοβαρά πράγματα, χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, πολύ απλά μπορούμε να πούμε ότι ο συνδυασμός του δημογραφικού στην Ελλάδα με την μαζική είσοδο ξένων πληθυσμών που γίνεται εδώ και χρόνια και συνεχίζεται, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο ελληνισμός, είναι ένας κίνδυνος πρωτοφανής και αν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό, σε μερικά χρόνια η Ελλάδα πολύ απλά θα πάψει να υπάρχει, ε είναι… για όποιον θεωρεί ότι αυτά είναι υπερβολές, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι !

Ήδη οι προηγούμενοι ομιλητές μίλησαν για την εσωτερική κατάσταση.

Η μαζική μετακίνηση πληθυσμών, να πω και εγώ μερικά πράγματα, είναι κάτι το οποίο δεν το χουμε καταλάβει την δυναμική τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Να θυμίσω ότι το Μπαγλαντές που είναι μία χώρα σαν την Ελλάδα σε μέγεθος ελάχιστα μεγαλύτερο, έχει περίπου 170 εκατομμύρια κατοίκους και ανεβαίνει.

Σε μια λογική ημιανοιχτών συνόρων που είναι η τρέχουσα αντίληψη στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, δηλαδή μία αντίληψη στην οποία κυριαρχεί ένα μίσος για τις συλλογικές ταυτότητες και μία, ένας υπερτονισμός των ατομικών δικαιωμάτων, ουσιαστικά, εάν συνεχίσουμε αυτό το ρυθμό, εάν δεν πάρουμε μέτρα, είναι σοβαρότατα μέτρα, δεν λέμε τώρα για να προσπαθούμε να κλείσουμε με πλαστελίνη ρήγματα απίστευτα, ε, είναι θέμα, επαναλαμβάνω, μερικών δεκαετιών για τον ελληνικό λαό να περάσει στα βιβλία της ιστορίας, όπως πέρασαν οι Χεταίοι, όπως πέρασαν οι Σουμέριοι, όπως πέρασαν μια σειρά από λαούς οι οποίοι εξαφανίστηκαν.

Λοιπόν, δεν μιλάμε ο όρος που χρησιμοποιείται και κατηγορείται ως συνομοσιολογικός, είναι αντικατάσταση, για μένα είναι πολύ ήπιος αυτός ο όρος, εδώ μιλάμε για μία γενοκτονία, διάχυτη στο χρόνο, ουσιαστικά, επαναλαμβάνω, αυτός ο συνδυασμός της ανεξέλεγκτης ή ημιελεγχόμενης, αν θέλετε, μαζικής εισόδου ξένων πληθυσμών, μαζί με το δημογραφικό, είναι το ισοδύναμο ενός ολοκληρωτικού πυρηνικού πολέμου και δυστυχώς, ότι θα έκανε ένας πυρηνικός πόλεμος στην Ελλάδα, δηλαδή την εξαφάνιση του ελληνικού πληθυσμού, αυτό ακριβώς γίνεται αυτή τη στιγμή και θα δούμε τα αποτελέσματά του σε μερικές δεκαετίες, αλλά το σημείο χωρίς επιστροφή, δηλαδή όταν πλέον οι ξένοι πληθυσμοί στην Ελλάδα θα είναι τόσο πολλοί που δεν θα μπορείς πλέον να αντιστρέψεις τη δυναμική, γιατί ο δημογραφικός δυναμισμός των αλλοδαπών στην Ελλάδα είναι τρομακτικά μεγαλύτερος από αυτόν των Ελλήνων ε τότε τα αυτό θα γίνει πολύ πιο σύντομα και είναι κάτι το οποίο θα το δούμε πάρα πολύ γρήγορα, οπότε ναι και εγώ συμφωνώ με τον με τον Τάσο, είναι κάτι το οποίο το ελληνικό σύστημα εξουσίας οφείλει να το δει ως πρωταρχική απειλή, πρωταρχικό θέμα, όλα τα άλλα έπονται.

Όλα τα άλλα έπονται και αντιμετωπίζονται, αλλά αυτό δεν αντιμετωπίζεται.

Δυστυχώς όμως, αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι να ακούμε τερατώδης αντιλήψεις του τύπου θα επιλύσουμε το δημογραφικό δια της εξαφάνισης των Ελλήνων, να φέρουμε άλλους ανθρώπους δηλαδή, θα κάνουμε αυτό το πράγμα, και κωμικοτραγικές αντιλήψεις του τύπου η ελληνική οικονομία χρειάζεται τους ξένους. Δηλαδή με αυτή τη λογική, η Ιαπωνία ας πούμε, που είχε ένα τεράστιο πρόβλημα γήρανσης του πληθυσμού και μια φοβερή οικονομία που χρειάζεται εργατικά χέρια, θα έπρεπε να είναι γεμάτη μετανάστες, τη στιγμή που όχι μόνο δεν έχει, θεωρεί αδιανόητο το να υπάρχει μετανάστευση, πολλώ δε μάλλον ανεξέλεγκτη και παράνομη μετανάστευση.

Σταματάω εδώ, γιατί δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα, κρατήστε μόνο αυτό, ότι είναι ο… μεγαλύτερος κίνδυνος που έχουμε αντιμετωπίσει.

Εάν δεν ληφθούν μέτρα σοβαρά, άμεσα, αυτό σημαίνει ότι σε μερικές δεκαετίες εδώ, η περιοχή που μιλάμε, η Λαμία δεν θα είναι πλέον Έλληνες εδώ, θα είναι κάτι άλλο, ο Ελληνισμός θα έχει περάσει οι Έλληνες, όσοι έχουνε μείνει θα είναι ξεύτια του ελληνικού λαού, σκορπισμένοι σε διάφορα σημεία του κόσμου και η Ελλάδα, ως λαός, ως έθνος, ως πολιτισμός, ο ελληνισμός θα είναι στα βιβλία της ιστορίας. Αυτό και σταματάω εδώ!