Αγαπητοί φίλες και φίλοι εδώ και αρκετούς μήνες μαζευτήκαμε αρκετοί Έλληνες πατριώτες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό καθώς και Έλληνες πατριώτες που ζουν στην Ελλάδα , αυτό το πανέμορφο κομμάτι γης στον πλανήτη ΓΗ, και δημιουργήσαμε την Πανελλήνια ένωση καταναλωτών ΩΜΕΓΑ με πρόεδρο τον αγαπητό φίλο Ζάκη Πολυζωίδη.

Σκοπός μας είναι μέσω μηνύσεων και αγωγών να σώσουμε το μέλλον των παιδιών μας από τις ερχόμενες τεράστιες ανατροπές στην πληθυσμιακή σύνθεση της Ελλάδας και της ατέρμονης οικονομικής καταστροφής της περιουσίας των Ελλήνων. Η επιλογή της δημιουργίας της ΄Ένωσης Καταναλωτών Ωμέγα έγινε γιατί μόνο μια Καταναλωτική ένωση μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κομματική ταυτότητα.

Αν αφαιρέσουμε τις κομματικές μας παρωπίδες εύκολα αναγνωρίζουμε ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις όλων των κομμάτων εξουσίας καμία σχέση δεν είχανε με τη πολιτική που εφαρμόσανε σαν εξουσία.

Όλοι μας ήμαστε καταναλωτές και σαν καταναλωτές κοιτάμε το συμφέρον μας και μόνο. Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο τα σάπια τρόφιμα , αλλά και οι σάπιες υπηρεσίες και οι σάπιες πολιτικές όποια και εάν είναι η πηγή τους.

Ήδη ακόμα και πριν πάρουμε την επισημοποίησή μας σαν Καταναλωτική ένωση ξεκινήσαμε σαν ομάδα σε δράσεις που κρίναμε ότι θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα με γνώμονα το Ελληνικό καταναλωτικό συμφέρον.

Το πρώτο μέλημά μας ήταν η δημιουργία μιας ελληνικής νομικής ομάδας συνεπικουρούμενης και από Έλληνες του εξωτερικού με τη δημιουργία ισχυρών δικογράφων.

Έχουν γίνει πολλές ατομικές μηνύσεις αξιόλογων και μη συμπατριωτών μας και απλά κατέληξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Εμείς ακολουθούμε την διεθνή πρακτική. Τις ομαδικές μηνύσεις.

Αυτό έγινε πραγματικότητα την Μ. Παρασκευή όπου η πρώτη ομαδική μήνυση στα χρονικά της Ελλάδας εν μέσω απαγόρευσης της κυκλοφορίας και με κλειστά τα δικαστήρια κατατέθηκε σε αστυνομικό τμήμα των Αθηνών και μάλιστα αφορούσε 3 ομαδικές μηνύσεις κατά της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα.

Η δεύτερη ομαδική μήνυση κατατέθηκε την Παρασκευή στις 15 Μαΐου εναντίον των 4 συστημικών τραπεζών για τις κλοπές των χρημάτων μας που καλούνται να πληρώσουν μέχρι και τα τρισέγγονά μας. Και τις πέντε μηνύσεις μας μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Σε αυτή την προσπάθεια αγαπητέ φίλε και αγαπητή φίλη σε θέλουμε αρωγό άσχετα που ανήκεις πολιτικά. Η εγγραφή είναι απλή και εύκολη. Θα τη βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Φυσικά όπως και σε κάθε προσπάθεια η οικονομική στήριξη της Ένωσης είναι αναγκαία μιας και φρόντισαν αλλάζοντας τους νόμους οι αγωγές ειδικά αλλά ακόμα και οι μηνύσεις νάχουν γίνει μόνο για τους έχοντες και κατέχοντες και η απονομή δικαιοσύνης μόνο τζάμπα δεν είναι πλέον.

Αυτό που πετύχαμε μέχρι τώρα είναι πραγματικά νομικός άθλος με τα προσωπικά και μόνο μας μέσα και χρήματα. Δεν έχουμε σπόνσορες ούτε και θέλουμε.

Θέλουμε όμως εσένα φίλε και φίλη να συμμετέχεις και μάλιστα ενεργά.

Οι ομαδικές μηνύσεις για τη λαθρομετανάστευση συνεχίζονται. Οι ομαδικές μηνύσεις εναντίον των συστημικών τραπεζών συνεχίζονται. Έχεις τη μοναδική ευκαιρία να σώσεις το σπίτι σου μιας και οι διώξεις παγώνουν έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Εάν όχι τώρα τότε Πότε;

Blanas Chrysostomos